Optiuni de plata a combustibilului

Image alt

Atunci cand inchiriati o masina Budget, aceasta va avea rezervorul de combustibil plin. La returnare, unii clienti doresc sa inapoieze masina cu rezervorul plin, iar altii prefera sa evite efortul de a realimenta. De aceea, Budget ofera cateva solutii potrivite pentru fiecare.

La preluarea masinii inchiriate puteti alege optiunea Combustibil preplatit. Astfel, la plecare cumparati un plin de carburant calculat la pretul indicat in birourile de inchiriere Budget si nu trebuie sa va mai faceti griji cu privire la gasirea unei statii de realimentare la returnarea masinii.

rezerva masina acum

Posibilitati de plata a carburantului la returnarea masinii:

Solutia 1: In toate cazurile, puteti face dumneavoastra plinul de combustibil inainte de a returna vehiculul. In acest caz, Budget nu factureaza nimic cu titlu de combustibil (dupa prezentarea unui document justificativ care dovedeste ca s-a efectuat alimentarea cu maximum 20 kilometri inainte de a ajunge la biroul de inchiriere).


Solutia 2: Daca ati ales optiunea Combustibil preplatit la preluarea masinii, Budget va factureaza pretul comunicat la momentul inchirierii pentru intregul rezervor al vehiculului.


Solutia 3: In cazul in care nu ati facut plinul inainte de returnarea vehiculului sau nu aveti un document justificativ si ati efectuat mai putin de 120 de km, beneficiati in mod automat de serviciul „Easy fuel” in schimbul unei sume forfetare. Aceasta suma reprezinta o evaluare forfetara a costului combustibilului consumat intre 0 si 120 km, indiferent de utilizarea masinii si distanta parcursa.


Solutia 4: In cazul in care nu s-a ales optiunea Combustibil preplatit si nu s-a efectuat plinul inainte de a returna masina sau nu detineti un document justificativ si ati efectuat mai mult de 120 de km, se aplica un pret pe litru lipsa asa cum este mentionat in Contractul de Inchiriere. Budget estimeaza combustibilul lipsa folosind ca unitate de masura optimea de rezervor.


In cazul in care totusi vehiculul nu dispune de plinul de combustibil la plecare, va solicitam sa notificati biroul de inchiriere cu privire la acest lucru si sa returnati masina cu acelasi nivel de combustibil. In caz contrar, nu veti plati decat diferenta dintre combustibilul existent la intoarcere si combustibilul existent la plecare, in conditiile mentionate mai sus (solutiile 2-4).
In cazul in care returnati Vehiculul cu un nivel al combustibilului care este superior celui existent la preluare, Budget va ramburseaza surplusul de combustibil la pretul optiunii plin de combustibil mentionata in Contractul de Inchiriere.


Budget va sta la dispozitie pentru a va informa cu privire la detaliile acestor solutii de plata a combustibilului.