Notificare legala pentru utilizarea site-ului

Efectuarea unei rezervari pe acest Site

 O rezervare (confirmata sau nu) nu constituie un contract pentru furnizarea serviciilor de inchiriere de automobile. Se va semna un contract în momentul inchirierii, iar acesta va fi guvernat de legiile din tara de inchiriere.

Generalitati

Site-ul web si locatia care insoteste rezervarea (impreuna, "Site-ul Web") sunt detinute si operate de Zodiac Europe Limited trading ca Budget RentaCar din Park Road Bracknell Berkshire RG12 2EW , Marea Britanie. in scopul acestor Termeni si Conditii , "Noi", "al nostru / a noastra", si "Noi" se refera la compania Budget. Utilizarea acestui site web reprezinta acordul dvs. de a fi obligat de acesti Termeni si Conditii. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile in vigoare, atunci nu sunteti autorizat sa folositi acest Site Web.

Protectia datelor

 Orice informatie personala pe care ne-o furnizati atunci cand folositi acest site Web va fi folosita in conformitate cu Politica noastra de confidentialitate.

Folosirea optiunii de rezervare

Optiunea de rezervare a Site-ului Web este furnizata exclusiv pentru a va permite sa efectuati rezervari valabile pentru dvs. si pentru cei care calatoresc impreuna cu dvs. Nu veti face nici o rezervare speculativa sau falsa. abuzul poate avea ca rezultat, printre altele, refuzarea accesului dvs. la aceste servicii

Drepturi de proprietate

Toate marcile comerciale, copyrightul, drepturile privind bazele de date si alte drepturi de proprietate intelectuala privind materialele de pe acest site Web (precum si organizarea si layout-ul acestui site Web), impreuna cu codul prioritar al software-ului sunt detinute fie direct de Noi, sau de catre persoanele care emit autorizatii pentru noi. Fara acordul prealabil in scris din partea noastra, nu puteti copia, modifica, altera, publica, transmite, distribui, vinde sau transfera orice material din acest site Web sau codul prioritar al software-ului, in intregime sau partial. Totusi, continutul acestui site Web poate fi descarcat, tiparit sau copiat pentru a-l folosi in scopuri personale non – comerciale.

Acordul pentru utilizare

 Puteti folosi acest site Web doar in conformitate cu acesti Termeni si Conditii si, in orice situatie, in scopurile legale si adecvate care includ conformarea la toate legile, regulamentele si codurile de practica aplicabile, din cadrul Marii Britanii sau altor jurisdictii din care accesati acest site Web.

in mod special sunteti de acord ca:
- Nu veti posta, transmite sau propaga nici o informatie pe sau prin acest site Web care este sau poate fi daunatoare, obscena, calomniatoare, sau ilegala din alte puncte de vedere.
- Nu veti folosi acest site Web intr-un mod care poate provoca o incalcare a dreptului celeilalte parti
- Nu veti face orice alta rezervare neautorizata, frauduloasa sau falsa.
- Nu veti folosi nici un software, servicii sau dispozitive pentru a interveni sau a incerca sa interveniti in mod electronic sau manual in operatiile sau functionalitatea acestui site web, incluzand, dar fara a se limita la incarcarea sau punerea la dispozitie a fisierelor care contin date corupte sau virusi prin orice modalitate
- Nu veti deteriora, altera sau interveni cu finalul ‘look and feel’ al acestui site web sau a codului software-ului .
- Nu veti efectua nici o actiune care impune o cantitate mare de date, nejustificata dau disproportionata pe acest site web sau infrastructura legata de acesta.
- Nu veti obtine sau veti incerca sa obtineti accesul neautorizat , prin orice mod, la oricare din retelele Noastre
- Nu veti folosi sectiunea de rezervare intr-un mod care impiedica accesul celorlalti utilizatori la acest site
Fara a prejudicia vreunul din celelalte drepturi ale Noastre (legal sau nu), Ne rezervam dreptul sa:
- anulam rezervarea dvs. fara a va instiinta cu privire la aceasta si /sau
- sa va refuzam accesul la acest site Web atunci cand consideram (in discretia Noastra absoluta) ca incalcati acesti Termeni si Conditii.

Schimbari la acest site web

 Putem face imbunatatiri sau modificari cu privire la informatiile, serviciile, produsele sau alte materiale de pe acest site Web, sau sa inchidem acest site Web , in orice moment, fara notificare. Putem de asemenea sa modificam acesti Termeni si Conditii, in orice moment si o astfel de modificare va avea efect imediat dupa afisarea Termenilor si Conditiilor modificate pe acest site Web. in mod corespunzator, accesul dvs, viitor sau folosirea acestui site web este considerat ca reprezentand o acceptare a Termenilor si Conditiilor modificate.

Link-uri catre alte site-uri Web

Acest site Web poate include link-uri catre alte site-uri internet. Nu ne atribuim aceste site-uri si nu suntem raspunzatori pentru informatiile, materialele, produsele sau serviciile continute in sau accesibile in aceste site-uri web. accesul si folosirea acestor site-uri web ramane exclusiv in raspunderea dvs. 

Internet Email

 Mesajele trimise prin internet nu pot fi garantate ca fiind complet sigure , deoarece pot fi interceptate, pierdute sau corupte. Nu suntem deci responsabili pentru precizia mesajelor trimise prin email – fie de la Noi sau de la dvs, spre Noi.

Nici o prezentare

Nu garantam sau afirmam ca accesul dvs. la site-ul Web va fi continuu sau fara erori sau ca orice informatii, date, continut, software sau alt material disponibil prin acest site va fi lipsit de orice erori, virusi, viermi, cai troieni, sau alte componente daunatoare.

Securitate

 Vom lua toate masurile necesare pentru a asigura faptul ca informatia pe care o trimiteti acestui site web folosind sectiunea de rezervare va ramane confidentiala si protejata de accesul neautorizat , insa nu garantam pentru accesul neautorizat si nu vom fi raspunzatori pentru acest acces neautorizat la informatii.

Limitarea responsabilitatii

Nu vom fi in nici o situatie responsabili pentru orice pierdere sau pagube directe, indirecte, punitive, exemplare sau importante de orice fel care rezulta din accesul la, folosirea acestui site web sau din accesul dvs. la site-urile prezentate mai sus , inclusiv pierderea profitului , pe baza incalcarii prevederilor contractului, vina (inclusiv neglijenta), raspunderea pentru produse sau pentru alte chestiuni, chiar si in cunostinta de cauza cu privire la posibilitatea unor astfel de pagube.
Nimic din acesti Termeni si Conditii nu vor exclude sau limita responsabilitatea Noastra pentru deces sau leziuni ale personalului provocate de prezentarea neglijenta sau frauduloasa.

Renuntarea la garantie

 Informatiile, serviciile si materialele publicate pe acest site Web pot include neconformitati tehnice sau erori de redactare. Sunt facute schimbari periodice la aceste informatii din site. Putem aduce imbunatatire si/sau schimbari la acest site in orice moment. Nu facem nici o reprezentare cu privire la conformitatea informatiei, serviciilor si materialelor continute in acest site Web pentru nici unul din scopuri. Toate aceste informatii, produse si servicii sunt furnizate "asa cum sunt" fara vreo garantie de vreun fel. in masura permisa de lege, Noi renuntam la toate garantiile si conditiile cu privire la informatiile, serviciile si materialele, inclusiv garantiile implicate si serviciile de vandabilitate,, conformitate cu anumite scopuri, titluri si neincalcare.

Compensatii

 Sunteti de acord sa compensati, sa aparati sau sa ne mentineti in afara oricarei raspunderi, pierderi, reclamatii si cheltuieli (inclusiv toate taxele legale rezonabile) legate de incalcarea acestor Termeni si Conditii.

Diverse

 Acesti Termeni si Conditii contin toti termenii din acordul dvs. cu Noi in ceea e priveste folosirea acestui site Web. Nici o alta declaratie verbala sau in scris (inclusiv declaratiile facute in orice brosura sau material promotional publicat de Noi) nu va fi incorporata.
Folosirea acestui site web, descarcarea oricarui material din el sau aplicarea acestor Termeni si Conditii vor fi guvernate de si constituite in conformitate cu legile din Marea Britanie si sunteti de acord sa va supuneti jurisdictiei non-exclusive a tribunalelor britanice.

Informatii privind drepturile de autor asupra imaginilor auto de pe Site

 Imagini auto, Copyright 2000 – 2018 izmo, Inc. Toate drepturile sunt rezervate.
Imaginile cu automobile de pe acest site web sunt detinute de izmo, Inc. si sunt protejate de legislatia Statelor Unite si de legislatia internationala privind drepturile de autor. Accesarea si utilizarea acestor imagini este restrictionata de Termenii si Conditiile unui acord de licentiere separat. Orice utilizare, reproducere, distribuire, inregistrare si modificare neautorizata a acestor imagini este strict interzisa.