Informatii despre protectia standard

Protectia de baza pentru inchirierile auto Budget

Image alt

Cand inchiriati un vehicul Budget, pretul pe care il platiti include in mod automat un nivel de acoperire de baza pentru accidentele produse in timpul calatoriei.

Budget Romania doreste sa faca transparente toate serviciile si optiunile pe care le pot achizitiona clientii sai, pentru inchirieri auto de calitate si fara costuri ascunse.

Nivelul de protectie de baza presupune acceptarea unei fransize, suma care va reprezenta responsabilitatea maxima a clientului in cazul avariilor produse masinii intr-un accident sau furtului autoturismului. Pentru a reduce sau pentru a elimina aceasta raspundere, Budget va pune la dispozitie posibilitatea de a achizitiona pachete de protectie suplimentara.

Asigurarea de raspundere civila fata de terti (RCA)

Prin inchirierea unui vehicul, beneficiati de asigurare de raspundere civila fata de terti in conditiile legii. Asigurarea de raspundere civila fata de terti garanteaza consecintele financiare ale vatamarilor corporale si daunelor materiale pe care conducatorul vehiculului le poate cauza tertilor in timp ce se afla in vehicul.

Daunele materiale suferite de catre vehicul si furtul vehiculului sunt in sarcina clientului in limita unei raspunderi financiare maxime.