Despre Budget Romania

Budget combina forta uneia din cele mai mari marci de inchiriere de masini din lume cu bogatele cunostinte regionale, flexibilitate si atentie pentru bugetul dvs.

Formata in 1958, marca Budget Rent a Car este autorizata in Europa, Estul Mijlociu si Africa de Zodiac Europe Ltd (o filiala a Avis Budget EMEA Ltd). Locatiile Budget sunt detinute direct sau francizate de catre operatorii locali din aceste regiuni.

Reteaua noastra globala include in prezent peste 2,700 de locatii, gestionand o gama larga de masini, camioane si furgonete in 115 tari.

Budget si-a inceput operatiunile in Romania din 1996. Datorita flotei mari de autoturisme Budget Romania ofera servicii complete in domeniul inchirierilor de masini pe termen scurt si termen lung. Serviciile de calitate, flota diversificata, tarifele flexibile, precum si locatiile in principalele orase din Romania au facut ca Budget Romania sa garanteze servicii excelente pentru clienti persoane fizice sau companii.

Toate autoturismele noastre sunt verificate si curatate inainte de fiecare inchiriere. Si deoarece reinoim in mod constant stocul de autovechicule, veti putea conduce unele din ultimele modele de masini la cele mai mici preturi.