Echipament de iarna

Ramaneti in siguranta pe drumurile de iarna

Budget winter products

O vacanta de iarna poate fi distractiva, insa condusul pe zapada sau gheata poate fi descurajant. Gama noastra de echipamente de iarna va asigura siguranta si confortul de care aveti nevoie:

Anvelope de iarna - In unele tari anvelopele de iarna sunt obligatorii prin lege pentru a conduce masinile in anumite perioade ale anului. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile specifice locatiei de inchiriere.

Lanturi de zapada - In timpul sezonului de iarna, desi lanturile de zapada nu sunt obligatorii in general (In Italia sunt obligatorii), ele pot oferi un nivel suplimentar de control si siguranta pe drumurile acoperite de zapada. Lanturile de zapada sunt disponibile pentru inchiriere doar in anumite locatii.

Rack-uri pentru schiuri - Atunci cand mergeti la schiat cu echipamentul propriu veti avea nevoie de un suport pentru schiuri. Acestea sunt disponibile pentru inchiriere in anumite statii internationale si pot fi rezervate online sau telefonic.

Echipamentele de iarna pot fi solicitate in timpul procesului normal de rezervare online, iar preturile variaza in functie de tara. Ele sunt disponibile numai in anumite statii Budget din intreaga lume.

In Romania, anvelopele de iarna sunt obligatorii intre 15 noiembrie si 31 martie. Lanturile de zapada sunt disponibile la cerere in locatiile Budget selectate.

rezerva masina acum