Inchirieri auto Bucuresti - Aeroport Henri Coanda Otopeni

Fie ca sunteti in vacanta sau intr-o calatorie de afaceri in Bucuresti, profitati la maximum de libertatea pe care v-o ofera o masina de inchiriat de la Budget Rent a Car. Apeland la serviciile de inchirieri auto Budget in Aeroportul Henri Coanda din Otopeni, va puteti deplasa in siguranta catre locurile pe care doriti sa le vizitati.

Rezervati o masina acum!

 

Contact si program de lucru

Budget Rent a Car Bucuresti - Aeroport Otopeni

Henri Coanda (Otopeni) Airport
Otopeni

Tel: 0040 722 636 591

Program de lucru

duminică:
08:00 - 01:00 Hrs
luni:
08:00 - 01:00 Hrs
marţi:
08:00 - 01:00 Hrs
miercuri:
08:00 - 01:00 Hrs
joi:
08:00 - 01:00 Hrs
vineri:
08:00 - 01:00 Hrs
sâmbătă:
08:00 - 01:00 Hrs

Unde ne gasiti

Ajungeti cu avionul in Bucuresti? O masina de inchiriat Budget va poate astepta la aeroport.

Inchirieri masini in Bucuresti

Scurte itinerarii in jurul Bucurestiului

Inchiriati o masina Budget in Bucuresti, capitala Romaniei si veti afla de ce este supranumit "Micul Paris".

Inchiriati o masina de la biroul Budget din aeroport si porniti in calatorie. Bucurestiul este in permanenta pregatit sa va aiba oaspete, cu toate ca este prea orgolios sa o arate la tot pasul.

 

Unul dintre avantajele inchirierii unei masini in Bucuresti este ca puteti beneficia la maximum de vacanta Dvs. facand mici excursii in imprejurimile sale. Este de ajuns sa iesiti pentru cateva zile din aglomeratia capitalei. Nu departe de aceasta, la cativa kilometri de Aeroportul Otopeni, se afla Lacul Snagov, faimos pentru cochetele vile construite cu iesire la apa si pentru atmosfera romantica ce pluteste in aer. Cateva restaurante elegante si distinse va asteapta insirate de-a lungul malului pentru a va introduce intr-un cadru care cu siguranta vor transforma clipele petrecute aici in momente de neuitat.
Pentru cei care gusta locurile neatinse de mana omului, la 50 de kilometri sud de Bucuresti se afla rezervatia naturala Comana, unde va puteti refugia in padurile dese sau in delta sa naturala. Lasati-va masina la intrare si inchiriati o bicicleta sau o barca pentru a avea sansa sa experimentati senzatia de trai in natura, inconjurati de sute de pasari, flori si pesti.
Ori de cate ori veniti in Bucuresti, veti gasi locuri sau experiente pe care e bine sa nu le ratati.
Organizati un city break in capitala Romaniei pentru a descoperi toate lucrurile pe care le are de oferit si fiti sigur ca veti dori sa reveniti.

Rezervati o mașina sau un microbuz

  1. Preluare

    Romania

  2. Predare

  3. Sa mergem

    • Daca ai mai putin de 30 de ani, vom avea nevoie de data nasterii pentru a-ti putea prezenta cea mai potrivita selectie de vehicule. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: