Inchirieri auto in Romania

Image alt

Rezervare rapida si usoara, preturi reduse si masini noi de inchiriat - Budget Romania va garanteaza servicii excelente de inchirieri auto in principalele orase si aeroporturi din Romania.

Rezervati acum o masina folosind formularul rapid din stanga.

Mai jos veti gasi si cateva recomandari de destinatii in Romania.

Birourile Budget de inchirieri auto in Romania

Bucuresti - aeroport Otopeni

Bucuresti - centru (Grand Hotel)

Cluj Napoca - aeroport

Constanta - aeroport

Constanta - centru (Hotel Ibis)

Craiova - aeroport

Timisoara - aeroport

Locuri de vizitat in Romania cu masina inchiriata

Nu exista cale mai buna de a descoperi Romania decat printr-o vacanta petrecuta la volanul masinii. Inchiriati o masina de indata ce atingeti pamantul romanesc si nu pierdeti nicio clipa, pentru ca povestile de aici nu se pot spune pe scurt. In toate regiunile Romaniei exista puncte de interes turistic iar mancarea este de-a dreptul savuroasa, deci cel mai bun mod de a o cunoaste este sa incepeti calatoria din centrul ei.

Transilvania

Sunt nenumarate locuri de vizitat in Transilvania si ar fi nevoie de cativa ani pentru a le cunoaste pe toate, insa sunt cateva puncte de interes major in aceasta regiune centrala, inconjurata de Muntii Carpati, pe care absolut niciun turist nu ar trebui sa le rateze. Aceasta superba regiune este cunoscuta si apreciata la nivel international pentru orasele sale medievale, satele romanesti autentice, statiunile de ski, statiunile balneoclimaterice, hotelurile de prima mana si diversitatea cluburilor de noapte din orasele mai mari: Cluj-Napoca, Brasov sau Sibiu.

Insusi Printul Charles al Marii Britanii viziteaza Transilvania de cateva ori pe an. Domnia Sa este proprietarul unei casute din satul Viscri situat in inima Romaniei si o livada de meri in Malancrav, Transilvania si este un acerb sustinator al restaurarii vechilor sate sasesti din Transilvania.

Incepeti-va calatoria in judetul Brasov, vizitand Castelul Bran din localitatea cu acelasi nume, pentru multi cunoscut drept Castelul lui Dracula, pretinsa locuinta a lui Vlad Tepes, domnitorul care a inspirat legenda lui Dracula. De asemenea, nu ratati Castelul Peles, extravaganta resedinta de vara construita la poalele Muntilor Bucegi in Sinaia pentru regele Carol I al Romaniei.

Continuati-va apoi drumul spre Sighisoara, considerata si astazi a fi cea mai frumoasa cetate medievala inca locuita din lume. La baza un oras roman, in Sighisoara se gaseste o cetate fortificata plasata pe culmea unui deal, catacombe secrete, un turn cu ceas din secolul 14 si casa unde a trait Printul Vlad Tepes.

Nu ratati: Sibiu, Cluj-Napoca sau Biertan, cu biserica sa fortificata din secolul 15, un complex ecleziastic ridicat pe dealul din mijlocul comunei.

Bucovina

Moldova si Bucovina sunt de asemenea zone-cheie pentru orice turist. Drumul national care leaga Bucurestiul de provincia din nord-estul Romaniei este nou si perfect pentru o drumetie la volanul masinii. Bucurati-va de excursia Dvs. si descoperiti o minunata regiune impadurita sau deluroasa, punctata din abundenta de numeroasele manastiri care poarta pe frescele exterioare executate cu maiestrie o intreaga istorie

Nu ratati: Vinurile moldovenesti, bisericile pictate ( Sucevita, Humor, Dragomirna, Moldovita, Putna etc.), Cheile Bicazului si savuroasa mancare specifica zonei Moldovei.

Delta Dunarii

Nu toata lumea cunoaste unicitatea Deltei Dunarii in intreaga Europa. Inainte de a se varsa in Marea Neagra, Dunarea formeaza cea mai bine pastrata delta de pe continent. Localizata in partea estica a tarii, la granita cu Ucraina si Republica Moldova, Delta Dunarii adaposteste sute de specii de pasari, pesti si alte animale care gasesc aici un areal natural.

Nu ratati: o vizita la Sfantu Gheorghe, o plimbare cu barca pe canelele Deltei, o ciorba de peste si o baie la confluenta fluviului cu marea.

Cel mai bun traseu sa ajungeti la Sfantu Gheorghe este cu masina pana la Tulcea si apoi cu vaporul. Puteti inchiria o masina din Bucuresti.

Rezervati o mașina sau un microbuz

  1. Preluare

    Romania

  2. Predare

  3. Sa mergem

    • Daca ai mai putin de 30 de ani, vom avea nevoie de data nasterii pentru a-ti putea prezenta cea mai potrivita selectie de vehicule. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: