Agentia de preluare
Agentia de returnare

Inchirieri de masini in TimisoaraStiati ca Timisoara a fost primul oras din Europa si al doilea din lume dupa New York in care a fost introdus sistemul public de iluminat electrificat. Dar Timisoara nu este celebra doar pentru asta. Amplasat in vestul tarii, orasul Timisoara este cel mai mare din Banat si probabil cel mai fermecator din acest colt de tara.


Timisoara, cel mai cosmopolit oras al Romaniei, a fost influentat de-a lungul secolelor de numeroase culturi si actualmente este in permanent contact cu Europa de Vest prin Aeroportul International Traian Vuia. Pentru a descoperi aceasta urbe si imprejurimile sale, puteti inchiria o masina de la Aeroportul Timisoara si sa porniti intr-o incursiune in ritmul propriu. Biroul Budget din Aeroportul Timisoara va ofera servicii de rent a car la preturi accesibile si o gama variata de autovehicule.


Cunoscuta si ca „Mica Viena”, Timisoara va va ului prin palpitanta sa viata de noapte, fascinante galerii de arta si muzee, reprezentante ale marilor branduri. Un city brake este cel mai probabil insuficient pentru a simti pulsul acestui oras dar cateva zile cu siguranta reprezinta un bun inceput.


Incepeti-va turul de oras in centru. Piata Victoriei este simbolul Revolutiei din 1989 si cel mai indicat loc pentru a va face o idee despre cum a inceput sa se schimbe aceasta tara. Totodata, aici veti putea vizita Opera Nationala Romana Timisoara, Catedrala Ortodoxa Metropolitana, Filarmonica, Primaria, Muzeul Banatului si multe palate incantatoare ridicate la sfarsit de secol 19 si inceput de secol 20.ing of the 20th century.


In Piata Unirii veti putea bea o cafea buna sau lua o simpla gustare. Pe langa restaurante si cafenele, veti putea admira Domul Catolic, cel mai important monument baroc din Banat, palatul Baroc (care astazi gazduieste o frumoasa galerie de arta) si Biserica Ortodoxa Sarba.Nu multe orase din Romania se pot lauda cu parcurile pe care le are Timisoara. Asa ca nu ratati Gradina Botanica ( cel mai frumos parc din oras), Parcul Rozelor, Parcul Central sau Parcul Copiilor pentru a va bucura de o plimbare relaxanta pe inserat..Restaurante

In ceea ce priveste gastonomia, nu pregetati sa va satisfaceti orice pofta culinara: preturile sunt mai mult decat decente si puteti gasi localuri pentru orice gust sau buzunar. Pe langa restaurantele traditionale, puteti incerca de asemenea diversitatea restaurantelor cu specific italian, sarbesc, unguresc, german, turcesc sau arabesc.Alte atractii in Timisoara:

Piata Libertatii, Bastionul Maria Theresia, Piata Traian, Muzeul Revolutiei.


ImprejurimileTimisoarei:

Muzeul Satului si Gradina Zoologica, ambele aproape de Padurea Verde, Cramele Recas.De ce sa inchiriati o masina in Timisoara:

Este cel mai indicat loc in care sa stati si sa va planificati excursiile. Fie ca sunteti in vacanta sau intr-o calatorie de afaceri in Romania, profitati la maximum de sederea Dvs. aici. Luati o masina de inchiriat si purcedeti intr-o calatorie de o zi in afara orasului. Aveti o multitudine de optiuni: Muntii Retezat, cu faimosul lac Bucura al carui nume este inspirat din legenda fetei de pastor cu acelasi nume, frumoasele biserici din Lugoj- Densus – Colti, Castelul Corvinilor din Hunedoara sau Baile Romane din Herculane.Inchirieri auto in Timisoara:


Adresa biroului Budget: Timisoara Aeroport
Str. Aeroportului, nr. 1, Ghiroda
Telefon: 004 0256 386 022;
Mobil: 004 0744 835 752
Email: timisoara@budget.ro