├Än luna lui Florar ­čĺÉ: C─âl─âtorii ├«ntr-un decor feeric, de culori ╚Öi parfumuri, la pre╚Ťuri accesibile cu masinile de la Budget

budget rent a car offer

În tradi╚Ťia noastr─â popular─â, luna Mai este timpul florilor ­čĺÉ (Florar, Florariu) ╚Öi exuberan╚Ťa vegeta╚Ťiei (Frunzar) ­čŹÇ, pajistile fiind verzi ╚Öi pline de flori, de aici provenind si zicala popular─â ”Mai e Rai”.

Cu ma┼činile închiriate de la Budget, fiecare weekend din mai este o poveste nescris─â, plin─â de aventuri ╚Öi descoperiri magice pe drumurile României.

Indiferent c─â alegi s─â te plimbi printre lanurile de flori, s─â te opre╚Öti s─â faci un selfie în mijlocul unui câmp de maci sau s─â te aventurezi pe drumuri de munte, serviciile noastre de închirieri auto te ajut─â s─â ajungi la destina╚Ťia dorit─â în confort ╚Öi siguran╚Ť─â. Cu o gam─â variat─â de ma╚Öini disponibile la tarife accesibile, bucur─â-te de c─âl─âtorii f─âr─â griji ╚Öi f─âr─â limite.

In plus, te bucuri de superoferte ┼či flexibilitate la superlativ:

  • Anulare gratuit─â pân─â la 48 de ore înainte de ziua în care trebuia preluat─â ma╚Öina de închiriat pentru rezerv─ârile prepl─âtite.
  • Anulare gratuit─â pân─â la momentul închirierii pentru rezerv─ârile cu plata la preluare.
  • F─âr─â tax─â pentru cardul de credit.

Porne╚Öte in week-endul viitor la drum ­čŤú´ŞĆ din Bucure┼čti, Constan┼úa, Cluj, Bra┼čov, Craiova, Otopeni sau Timi┼čoara cu una din ma┼činile noastre, fie c─â este compact─â, SUV sau van ╚Öi las─â-te dus de valul emo╚Ťiilor, descoperind bucuria de a fi liber ╚Öi în armonie cu natura.