­čÄë Travel mood ON - Pl─âte╚Öti pentru 5 zile de ├«nchiriere auto ╚Öi prime╚Öti 7! ­čÜŚ­čĺĘ

budget rent a car offer

Var─â, soare ╚Öi oferte care te fac s─â zâmbe╚Öti: 7 zile de explorare la pre╚Ťul a 5!  Ce mai a╚Ötep╚Ťi? Rezerv─â acum pentru un iUNie Unic.

Cum s─â beneficiezi de ofert─â:

  1. Alege-╚Ťi ma╚Öina: Aici pe site-ul nostru sau sun─â-ne pentru a alege modelul potrivit nevoilor tale la 021.210.28.67
  2. Rezervă pentru 5 zile: Crează o rezervare pentru o perioadă de 5 zile și vei primi automat 7 zile de utilizare.
  3. Bucur─â-te de c─âl─âtorie: Preia ma╚Öina din loca╚Ťia aleas─â ╚Öi porne╚Öte la drum pentru o s─âpt─âmân─â întreag─â de aventuri.

Este momentul s─â te bucuri din nou de vacan╚Ťa, s─â te r─âsfe╚Ťi cu mai multe iesiri, mai multe aventuri, dar ╚Öi s─â cheltuie╚Öti mai pu╚Ťin. Închiriaz─â o ma╚Öin─â pentru 7 zile la pre╚Ť de 5 ╚Öi tr─âie╚Öte vara la maxim!

Dac─â planurile tale de var─â sunt în schimbare, nicio problem─â! Ne adapt─âm u╚Öor, cu oferte accesibile de închirieri auto în ora╚Öe cheie precum Bucure╚Öti, Constan╚Ťa, Cluj, Bra╚Öov sau Timi╚Öoara.

Cu un automobil închiriat de la Budget Romania, niciun moment de fun nu va fi pierdut, indiferent de direc╚Ťia pe care o alegi.

7 zile de aventuri, râsete ╚Öi drumuri senine la pre╚Ťul a doar 5!

E timpul s─â redescoperim cât de minunat─â poate fi vacan╚Ťa ╚Öi s─â ne bucur─âm de fiecare zi de var─â! ­č܌ԜǴŞĆ­čśä

 

TERMENII ╚śI CONDI╚ÜIILE OFERTEI

Rezerv─â între momentul actual ╚Öi 31 iulie 2024 pentru a beneficia de aceasta promo╚Ťie

Prelurea vehiculului va fi între momentul actual si 31 iulie 2024.

Ofert─â disponibil─â pentru închirieri în Bucuresti, Otopeni, Cluj, Constan┼úa, Timi╚Öoara si Bra╚Öov.

Oferta esta disponibil─â online ╚Öi în call center.

Toate închirierile sunt supuse unei r─âspunderi financiare maxime (denumit─â responsabilitate) aplicabil─â în caz de dauna(e) cauzat─â (e) autovehiculului sau în caz de furt al autovehiculului pân─â la o valoare maxim─â indicat─â în contractul de închiriere (fransiz─â); Se poate solicita încheierea serviciilor de protec┼úie suplimentar─â, disponibile local, pentru a reduce cuantumul responsabilit─â┼úii.

Titularul de contract trebuie s─â îndeplineasc─â condi┼úiile pentru închirierea ╚Öi conducerea unui autovehicul Budget, stipulate in Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile standard ale Budget (vârsta minim─â, tip permis, card bancar eligibil)

Oferta nu este comisionabil─â.

Tarifele includ kilometraj nelimitat, protec┼úie împotriva furtului, protec╚Ťie împotriva daunelor ╚Öi taxe de licen╚Ť─â auto, taxe aeroportuare ╚Öi alte taxe acolo unde este cazul.

Toate închirierile pot fi supuse taxelor suplimentare pentru op╚Ťiuni voluntare (de exemplu, echipamente speciale, ╚Öoferi suplimentari, ╚Öoferi tineri, asigur─âri op╚Ťionale, combustibil etc.).

Pot exista restric╚Ťii privind returnarea ma╚Öinii închiriate.

Oferta esta supus─â disponibilit─â╚Ťii ╚Öi poate fi modificat─â f─âr─â notificare prealabil─â.

Se aplic─â Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile Standard ale Budget.