Bucură-te de prețuri speciale în week-end

budget rent a car offer

Hai să devii un maestru al călătoriilor de toamnă cu reduceri nebune!

Călătorule, toamna este aici, acum vin razele de soare blânde, frunzele colorate și... drumurile libere către aventură!

Dar să nu uităm ceva esențial: mașina ta. Cu reducerile noastre nebune la închirierea auto în weekend, vei fi gata să cucerești străzile în stil mare!

Ce este special la călătoriile de toamnă cu mașină închiriată:

🍁Explorare fără limite: Hoinărește prin sate pitorești, ia-o pe drumurile cu frunze colorate sau explorează orașe în toată splendoarea lor tomnatică! Ai control total asupra aventurii tale!

🍃Spontaneitatea ta la putere: Cu o mașină închiriată, poți să-ți schimbi planurile în funcție de vreme sau de capriciile toamnei. Totul este despre a te bucura de moment!

🍂 Autonomie totală: Nu mai trebuie sa aștepți pe nimeni sau să te conformezi orarelor! Mașina ta te așteaptă să-i pornești motorul și să pleci în aventuri amuzante!

De ce să alegi rent a car de la Budet Romania:

😍Flotă variată: Avem mașini pentru toate gusturile și buzunarele, de la cele mici și economice la cele mari și super luxoase. Alege-ți partenerul de toamnă!

🥳Rezervare ușoară: Rezervarea e ca un joc de copii la noi! În câteva clicuri, mașina ta va fi pregătită pentru acțiune.

🤓Asistență la dispoziție: Suntem mereu aici să te ajutăm. Ai nevoie de indicații sau de sfaturi pentru călătoria ta? Nu ezita să ne suni!

🙃Prețuri nebune: Reducerile noastre pentru închirierea auto în weekenduri de toamnă îți vor face portofelul să zâmbească.

Ce mai aștepți? Redescoperă bucuria călătoriilor de toamnă și fă din fiecare aventură un sitcom amuzant cu Budget.

Rezervă acum și pornește într-un road trip de toamnă cu doza ta de haz! Vara s-a dus, dar distracția continuă pe străzile toamnei! 🚗💨😄

 

Termeni si Condiții

Ofertã valabilã pentru închirieri auto în Romania, cu preluare din București, Cluj, Constanţa, Craiova si Timișoara în perioada 1-30 septembrie.

Preţurile minime variazã în funcţie de locaţia de preluare a mașinii.

Oferta pentru închirieri rezervate direct cu Budget online sau prin telefon – 004 021 210 43 44.

Toate închirierile pot fi supuse unor taxe suplimentare pentru opţiuni voluntare (de exemplu, pentru echipamente speciale, șoferi suplimentari, șoferi tineri, asigurãri opţionale, combustibil etc.).

Oferta este supusã disponibilitãtii si poate fi modificatã fãrã notificare prealabilã.

Se aplicã Termenii si condițiile standard Budget.

 

Rezervati o mașina sau un microbuz

  1. Preluare

    Romania

  2. Predare

  3. Sa mergem

    • Daca ai mai putin de 30 de ani, vom avea nevoie de data nasterii pentru a-ti putea prezenta cea mai potrivita selectie de vehicule. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: