În luna lui Prier: Călătorii legendare cu Budget în aprilie

budget rent a car offer

În vremuri străvechi, de legendă, luna aprilie era cunoscută sub numele de "Prier". Se spunea că aceasta era vremea când toate potecile se deschideau, iar cărările neumblate își invitau căutătorii de aventuri să le descopere tainele.

În această lume de poveste, călătoriile începute în aprilie erau binecuvântate cu soare blând și povestiri ce așteptau să fie trăite.

Cu masinile inchiriate de la Budget, legendele prind viață pe drumurile României

În această lume a miturilor și a călătoriilor, Budget îți face o invitație: să fii parte din legendă, să descoperi România în luna aprilie cu ochi de explorator și inimă de aventurier la bordul unei masin inchiriate din Bucuresti, Brasov, Constanta Craiova, Cluj, Otopeni sau Timisoara.

Si te bucuri si de un discount magic de 10%.

 • Cărări legendare pentru mașini de legendă:

Flota noastră esta gata să te poarte pe drumuri înveșmântate în verdele primăverii, de la codrii seculari, până la cetăți uitate de timp. Alege-ți masina acum!

 • Oferta magica de aprilie:

Se zice că cine pleacă în călătorie în luna aprilie va avea parte de soare și zâmbete. Budget îți oferă o reducere magică de 10% la inchirierile din Romania, pentru ca legendele să nu rămână doar în cărți, ci să devină amintiri vii.

 • Povestiri la fiecare viraj:

Noi credem că fiecare călătorie este o poveste care așteaptă să fie spusă. Rezervarea ta e doar începutul; fiecare kilometru parcurs e o filă adăugată în cartea aventurilor tale.

 • Cavaleri în armuri strălucitoare pentru Asistență Rutieră:

Nu vei călători singur,echipa noastră de asistență te va însoți mereu în ariergardă, pregătită să intervină la nevoie.

Pornește la drum cu una din masinile noastre, fie ca este compactă, SUV sau van și lasă-ți inima să fie busolă într-o lume unde realitatea se împletește cu basmul:

🐉 Unde se ascund zmeii?

Ascultă bătrânele povești susurând despre Transilvania, unde cetăți străvechi precum Cetatea Poenari, ascunsă pe crestele înalte, veghează peste istorii nespuse. Se spune că aici, în umbra munților Carpați, zmeii își țin sfatul, păzind comori nemaivăzute. Închiriază o mașină spre aceste tărâmuri și poate vei reuși să surprinzi o umbră zburătoare, ascunzându-se printre nori.

🌿 Unde dansează ielele?

Fă-ți drum către pădurile ancestrale din Maramureș, unde se zvonește că la miezul nopții, în lumina lunii, ielele dansează în cercuri misterioase. Pășește ușor prin Pădurea Hoia-Baciu din Cluj, cunoscută pentru energia sa misterioasă și poveștile despre fenomene paranormale. Lasă motorul să murmure în tăcere și ascultă... Poate vei auzi ecoul râsului lor cristalin.

🏰 Pe urmele cavalerilor și prințeselor

Călătorește spre Sibiu, Sighisoara și Brașov, unde orașele medievale și castelele precum Bran sau Corvinilor te așteaptă să le descoperi secretele. Aceste locuri încă păstrează ecoul pașilor cavalerilor de odinioară și șoaptele prințeselor din vremuri îndepărtate. Poate vei găsi un pergament vechi sau o poartă secretă către o lume uitată.

⛰️ Căutând nemurirea la Sfinx

Îndrăznește să te apropii de Sfinxul din Bucegi, acea formațiune naturală misterioasă ce seamănă cu un chip ancestral. Se zvonește că aici găsești poarta către nemurire, un loc unde timpul stă în loc. Închiriază un SUV de la noi și urcă pe drumurile serpuitoare ce te conduc spre inima munților, acolo unde legenda întâlnește veșnicia.

🍇 Descoperind vinurile magice

Și pentru că nicio legendă nu e completă fără un festin, lasă-ți călătoria să te poarte prin podgoriile Moldovei sau ale Transilvaniei. Gustă din vinurile ce păstrează gustul soarelui și al pământului românesc, fiecare sorbitură povestind o istorie veche de secole.

De unde începe legenda ta?

Poate în zorii unei zile de aprilie, apeland la serviciul de rent a car de la Budget, gata de drum, pe cărări ce străbat păduri de poveste, trecând prin sate adormite în timp sau explorând ruinele care mai păstrează ecoul bătăliilor de demult.

Budget îți oferă cheia 🗝️ către o călătorie în timp. În luna lui Prier cu masinile inchiriate de la Budget vei fi eroul propriei tale legende.

Unde se termină legenda ta?

Unde vrei tu, acolo se scrie finalul! 🌟

Îndrăznește să devii legendar 🌈.

Rezervă acum!

Rezervati o mașina sau un microbuz

 1. Preluare

  Romania

 2. Predare

 3. Sa mergem

  • Daca ai mai putin de 30 de ani, vom avea nevoie de data nasterii pentru a-ti putea prezenta cea mai potrivita selectie de vehicule. ?
  • DRIVER’S DATE OF BIRTH: