­čÄë Ofert─â Exploziv─â de 1 Mai ╚Öi Pa╚Öte: ­čÄë Party Mix de Vacan╚Ť─â 5=7! ­čÜŚ­čĺĘ

budget rent a car offer

Ce se întâmpl─â când combini 1 Mai cu Pa╚Ötele? Efectul este exploziv: o s─ârb─âtoare de dou─â ori mai mare!

Pl─âtesti pentru 5 zile de închiriere auto si vei beneficia de 7 zile de aventuri pe drumuri! Este ca ╚Öi cum am amesteca toate ingredientele cele mai delicioase ale vacan╚Ťei într-un cocktail al distrac╚Ťiei, iar tu esti invitatul nostru de onoar

Cum te descurci cu toate aceste ie╚Öiri la gr─âtar, excursii în natur─â ╚Öi vizite la rudele din alte ora╚Öe? Simplu, iei o ma╚Öin─â închiriat─â!

Gânde╚Öte-te: e╚Öti într-o ma╚Öin─â nou─â, muzic─â bun─â, soarele str─âluce╚Öte, iar tu te îndrep╚Ťi spre destina╚Ťia ta favorit─â. F─âr─â griji legate de orarul mijloacelor de transport în comun sau de aglomera╚Ťiei. Ba chiar po╚Ťi s─â-╚Ťi faci propriul t─âu traseu cu o multitudine de destinatii între Paste ╚Öi 1 Mai.

╚śi ce e mai bun decât s─â ai ma╚Öina ta pentru a merge la gr─âtarul de 1 Mai sau la malul m─ârii sau pentru a duce co╚Öul cu ou─â vopsite si bun─ât─â╚Ťi la rudele din alt ora╚Ö? Te vei sim╚Ťi ca un adev─ârat ╚Öofer de curse când vei face manevre perfecte în parc─ârile aglomerate de la supermarketuri sau când vei învinge drumurile de ╚Ťar─â cu determinare deplin─â.

╚śi nu uita de libertatea pe care o ai s─â opre╚Öti oriunde ╚Öi oricând vrei pentru a te bucura de peisaj sau de a face acea poz─â perfect─â pentru Instagram cu familia sau prietenii.

Deci, nu sta pe gânduri! Inchiriaz─â o ma╚Öin─â pentru 7 zile la pret de 5 ╚Öi bucur─â-te la maxim de vacan╚Ťa ta!

­čÉ░ În plus, ar trebui s─â ╚Ťii cont c─â nu doar iepura╚Öii sunt pe drumuri în aceast─â perioad─â!

Flexibilitate la superlativ: planurile tale s-au schimbat? Ne adapt─âm cu u╚Öurin╚Ť─â. Inchirieri auto ieftine din Bucuresti, Constanta, Cluj, Brasov, Craiova sau Timisoara sunt disponibile pentru tine.

Cu un automobil închiriat de la noi, nu vei pierde niciun moment din distrac╚Ťie, indiferent de direc╚Ťia în care te îndrep╚Ťi.

7 zile de petreceri, zâmbete ╚Öi drumuri frumoase la pre╚Ť de doar 5! Fii gata s─â porne╚Öti într-o c─âl─âtorie plin─â de veselie ╚Öi surprize! ­č܌ԜǴŞĆ­čśä

TERMENI ╚śI CONDI╚ÜII DE OFERT─é

 • Rezerv─â între momentul actual ╚Öi 7 mai pentru a beneficia de aceasta promotie
 • Prelurea vehiculului va fi în perioada 29 aprilie -7 mai 2024.
 • Anulare gratuit─â pân─â la 48 de ore înainte de ziua în care trebuia preluat─â ma╚Öina de închiriat pentru rezerv─ârile prepl─âtite.
 • Anulare gratuit─â pân─â la momentul închirierii pentru rezerv─ârile cu plata la preluare.
 • F─âr─â tax─â pentru cardul de credit.
 • Ofert─â disponibil─â pentru închirieri în Bucuresti, Otopeni, Cluj, Constan┼úa, Craiova, Timi╚Öoara, Bra╚Öov.
 • Oferta esta disponibil─â online ╚Öi în call center.
 • Toate închirierile sunt supuse unei r─âspunderi financiare maxime (denumit─â responsabilitate) aplicabil─â în caz de dauna(e) cauzat─â (e) autovehiculului sau în caz de furt al autovehiculului pân─â la o valoare maxim─â indicat─â în contractul de închiriere (fransiz─â); Se poate solicita încheierea serviciilor de protec┼úie suplimentar─â, disponibile local, pentru a reduce cuantumul responsabilit─â┼úii.
 • Titularul de contract trebuie s─â îndeplineasc─â condi┼úiile pentru închirierea ╚Öi conducerea unui autovehicul Avis, stipulate in Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile standard ale Avis (vârsta minim─â, tip permis, card bancar eligibil)
 • Oferta nu este comisionabil─â.
 • Tarifele includ kilometraj nelimitat, protec┼úie împotriva furtului, protec╚Ťie împotriva daunelor ╚Öi taxe de licen╚Ť─â auto, taxe aeroportuare ╚Öi alte taxe acolo unde este cazul.
 • Toate închirierile pot fi supuse taxelor suplimentare pentru op╚Ťiuni voluntare (de exemplu, echipamente speciale, ╚Öoferi suplimentari, ╚Öoferi tineri, asigur─âri op╚Ťionale, combustibil etc.).
 • Pot exista restric╚Ťii privind returnarea ma╚Öinii închiriate.
 • Oferta esta supus─â disponibilit─â╚Ťii ╚Öi poate fi modificat─â f─âr─â notificare prealabil─â.
 • Se aplic─â Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile Standard ale Budget.

Rezervati o mașina sau un microbuz

 1. Preluare

  Romania

 2. Predare

 3. Sa mergem

  • Daca ai mai putin de 30 de ani, vom avea nevoie de data nasterii pentru a-ti putea prezenta cea mai potrivita selectie de vehicule. ?
  • DRIVER├óÔéČÔäóS DATE OF BIRTH: