Toamna în România: O aventură colorată cu o mașina închiriată!

budget rent a car offer

Salut, exploratorule de toamnă!

Ți-am spus vreodată că toamna este una dintre cele mai frumoase perioade pentru a descoperi România? Și știi ce face experiența chiar mai minunată? Închirierea unei mașini cu 15% discount! Da, ai citit bine. Cu o mașină închiriată cu 15% reducere, aventurile tale de toamnă devin mai speciale ca niciodată.

Ce poți face în toamnă în România cu o mașină închiriată:

🍂 Explorare Leaf-Peeping: Frunzele își schimbă culorile în toate nuanțele de roșu, galben și portocaliu. Cu mașina ta, poți să te avânți pe drumurile pitorești din munți sau sate tradiționale pentru a admira acest spectacol al naturii.

🏠Escapade la căsuța de la țară: Visezi la o escapadă la o cabană în mijlocul naturii? Toamna este momentul ideal, iar o mașină închiriată îți permite să ajungi la destinația ta de relaxare rapid și fără efort.

🍷Călătorii la festivaluri: Toamna aduce o mulțime de festivaluri locale, de la cele ale recoltelor la cele de mâncare și vin. Cu mașina ta, poți explora mai multe evenimente și să-ți satisfaci pofta de bucate delicioase.

🏔️Hai la munte!: România este o țară muntoasă, iar toamna este un moment minunat pentru drumeții. Ia-ți echipamentul de drumeție și mașina închiriată și porniți într-o aventură pe cărările montane.

🏰City break: De la marile orașe la cele mai mici și mai pitorești, toamna îți oferă ocazia să explorezi orașele într-un ritm mai relaxat. De asemenea, vei găsi mai puțini turiști, ceea ce înseamnă că vei avea ocazia să descoperi colțuri mai puțin aglomerate.

Așa că, nu mai sta pe gânduri! Închiriază o mașină și puneți-vă centurile de siguranță pentru că toamna în România este gata să vă uimească cu peisaje spectaculoase, festivaluri pline de viață și experiențe amuzante.

O aventură uimitoare vă așteaptă pe drum. Rezervă acum!

Termeni si Condiții

Ofertã valabilã pentru închirieri auto în Romania, cu preluare din București, Brasov, Cluj, Constanţa, Craiova, Otopeni și Timișoara până la 23 noiembrie 2023.

Preţurile minime variazã în funcţie de locaţia de preluare a mașinii.

Oferta pentru închirieri rezervate direct cu Budget online sau prin telefon – 004 021 210 43 44.

Toate închirierile pot fi supuse unor taxe suplimentare pentru opţiuni voluntare (de exemplu, pentru echipamente speciale, șoferi suplimentari, șoferi tineri, asigurãri opţionale, combustibil etc.).

Oferta este supusã disponibilitãtii si poate fi modificatã fãrã notificare prealabilã.

Se aplicã Termenii si condițiile standard Budget.

Rezervati o mașina sau un microbuz

  1. Preluare

    Romania

  2. Predare

  3. Sa mergem

    • Daca ai mai putin de 30 de ani, vom avea nevoie de data nasterii pentru a-ti putea prezenta cea mai potrivita selectie de vehicule. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: