1. Preluare

    Regatul Unit

  2. Predare

  3. Sa mergem

    • If you are under 30 or over 70, we need your date of birth in order to show you the most appropriate selection of vehicles. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH:

Inchirieri auto in Romania si in strainatate

Locatiile noastre de inchirieri auto in Romania si in strainatate

Budget Inchirieri Auto Romania

Budget este un brand recunoscut la nivel mondial pentru raportul excelent intre calitate si pret. Veti gasi Budget - inchirieri auto in peste 3.150 de locatii de inchirieri masini in orasele sau aeroporturile a peste 120 de tari. In Romania oferim inchirieri auto ieftine la nivel national. Promisiunea noastra este calitatea ridicata a serviciilor de inchirieri de masini economice. La Budget Romania veti gasi masini de inchiriat pentru calatoriile de afaceri sau pentru vacante cu familia.

Rezerva o masina acum

Inchirieri auto Bucuresti

Daca sunteti in cautarea unei masini de inchiriat in Bucuresti care sa va poarte in siguranta si confort, la un pret avantajos, pe drumurile capitalei Romaniei, Budget este solutia perfecta. Puteți prelua mașina rezervată din unul dintre birourile de inchirieri auto din Bucuresti situate in centrul orasului sau in aeroport. Apeleaza la serviciile Budget de inchirieri auto Bucuresti si bucura-te de o vacanta fara griji.

Rezerva o masina acum

Inchirieri auto aeroport Timisoara

Fie ca sunteti intr-o calatorie de afaceri sau doar vizitati frumosul oras Timisoara, puteti opta pentru serviciile Budget de inchirieri auto in aeroportul Timisoara ca sa puteti porni la drum indata ce ajungeti. Cu sute de obiective turistice, orasul din vestul Romaniei este locul potrivit atat pentru un city break, cat si pentru o vacanta prelungita. In functie de nevoile dumneavoastra, alegeti tipul de vehicul potrivit de la biroul Budget de inchirieri auto din aeroportul Timisoara pentru a incepe calatoria perfecta.

Rezerva o masina acum

Inchirieri auto aeroport Cluj Napoca

Cluj Napoca este orasul care a cunoscut una dintre cele mai rapide dezvoltari din Romania, iar daca veti calatori in acest centru cultural si de afaceri, cu siguranta veti dori sa apelati la serviciile Budget de inchirieri auto din aeroportul Cluj Napoca pentru a va deplasa eficient si in confort la destinatia dvs. La rezervare va puteti alege tipul de masina perfect pentru calatorie, iar apoi o puteti prelua direct de la punctul Budget de inchirieri auto din aeroport Cluj Napoca de indata ce ati aterizat.

Rezerva o masina acum