Agentia de preluare
Agentia de returnare

Inchirieri auto in Zurich


Inchiriaza o masina la Zurich si bucura-te de tot ce are de oferit


Poti face o rezervare la Zurich pentru o masina la tarife mici prin simpla completare a formularului din stanga acestei pagini. Mai jos vei afla mai multe despre destinatiile de top ale orasului.
Aeroportul Zurich este situat la 12 km in nordul orasului cu acces rapid spre centrul acestuia si foarte aproape de orasul Kloten. Cel mai mare oras al Elvetiei, Zurich se afla in centrul tarii si dispune de nenumarate atractii turistice care asteapta sa fie explorate, de la muzee la galerii de arta si zone comerciale. Prin inchirierea unei masini ai libertatea de a te deplasa prin oras si in afara lui, fara grija ca vei rata ceva
Orasul Zurich este intesat de puncte de interes turistic si locuri atragatoare, ceea ce face ca inchirierea unei masini sa devina cea mai buna optiune pentru a te buzura de o vacanta in ritmul propriu. Multiple obiective te asteapta in Zurich, ca centrul de arta Giacometti Hall sau Pavilionul sculpturilor realizate de Max Bill. Orasul are cu siguranta o pleiada de muzee, insa doua dintre ele nu trebuie ratate: Muzeul National al Elvetiei si Muzeul Banilor, unde sunt contabilizate toate intrebuintarile posibile ale banilor, in orice forma a lor. Multe alte atractii te asteapta aici, inclusiv monumente ca Ganymede sau locuri ca Rindermarkt unde sunt pastrate ultimele lampi cu gaz din tara.
Alte locuri pe care trebuie sa le vezi sunt Gradina Zoologica din Zurich si Padurea Tropicala Masoala, care gazduiesc animale salbatice inclusiv din savanele Africii, ca elefantii si rinocerii. Daca esti amator de peisagistica fa o excursiune in Wildnispark unde, in abundenta de verde adaposteste animale salbatice care pot fi observate in tihna.
Elvetienii sunt cei mai buni producatori de ciocolata din lume, asa ca nicio vizita in aceasta tara nu este completa fara a trece pragul unei fabrici de ciocolata pentru un tur complet. In jurul orasului se afla cateva fabrici de ciocolata, cele mai notabile fiind Confiserie Sprüngli si Lindt.
De asemenea, Elvetia este ofertanta si pentru amatorii de sporturi si, cum tarifele Budget nu sunt mai mult decat accesibile, te poti bucura de vacanta ta fara griji financiare. De la karting in spatii acoperite de la Indoor-Kart-bahn la statiunile de ski din zona, poti fi sigur ca vei gasi un loc unde sa practici un sport sau sa incerci unul nou.Exploreaza Zurich si zonele pastorale ale ElvetieiLasa orasul in urma si indreapta-te spre minunatele zone rurale ale Elvetiei la volanul unei masini la alegere din flota pe care Budget ti-o pune la dispozitie. Lucerne e la numai 70 de kilometri departare de Zurich si reprezinta un oras extrem de ofertant ca atractii turistice: aici se afla cel mai vechi pod de lemn din Europa, situat pe malul impresionantului Lac Lucerne. Cand inchiriezi ieftin o masina de la Budget iti permiti sa faci si o excursie de o zi in afara orasului Zurich, asa ca ia in calcul o vizita la berna, capitala tarii, aflat la 125 kilometri distanta. Aici vei putea admira centrul medieval al orasului, inscris in Patrimoniul National.
Mai sunt si alte locuri pe care le vei putea vizita in imprejurimile orasului Zurich: poti face o excursie de o zi la Uetliberg, sa te plimbi pe Planetenweg, desfasurata pe toata creasta unui munte si de unde te vei putea bucura de o priveliste uluitoare asupra Lacului Zurich sau te poti indrepta sapre Winterthur, la nord-vest de Zurich, unde te asteapta multe locuri incarcate de istorie.


Budget rent-a-car la Aeroportul Zurich


Birourile noastre sunt amplasate in terminalul Sosiri.
Iti poti rezerva o masina in Zurich prin completarea formularului din partea stanga sus a acestei pagini. Ulterior vei putea selecta dintre optiunile existente la “grupa auto” orice echipamente extra de care ai nevoie.Inchirieri auto Budget la Aeroportul Zurich


Kloten Airport
8060
Zurich
Telefon 0041 448007733Alte sucursale Budget rent-a-car in Zurich:


Biroul Avis Gartenhofstrasse 17
Biroul Avis Hohlstrasse 461