Agentia de preluare
Agentia de returnare

Inchirieri auto in Milano


Daca iti doresti sa vezi tot ceea ce Milano are de oferit, asigura-te ca faci o alegere convenabila cand inchiriezi o masina.
Pentru a inchiria o masina de la Budget, e suficient sa-ti introduci datele in formularul din stanga acestei pagini. Te invitam sa citesti scurta prezentare care urmeaza si sa afli atractiile pe care nu trebuie sa le ratezi si cum sa explorezi regiunile invecinate.


Scurta prezentare a orasului


Renumita capitala a modei, Milano este si un prestigios leagan al culturii. O multitudine de galerii, muzee si catedrale sunt accesibile cu masina. Dupa ce le vizitezi, te poti relaxa savurand o cafea sau te poti rasfata cu variate delicii culinare.


Arta


Iubitorii de arta sunt invitati sa-si inceapa vizita la Biserica Santa Maria delle Grazie pentru a admira faimoasa pictura a lui Leonardo da Vinci, Cina cea de taina. Masivul Castel Sforezco gazduieste Muzeul de Istorie a Artei si celebra Pieta Rondanini a lui Michelangelo. De asemenea, aici vei gasi o galerie cu picturi ale lui Da Vinci si Mantegna. Daca esti interesat mai degraba de capodoperele medievale sau renascentiste, atunci e bine sa stii ca Galeria de Arta Pinacoteca di Brera este una dintre cele mai bogate.

Arhitectura


In plus fata de operele de arta gazduite in muzee si galerii, arhitectura orasului este uluitoare. Domul din Milano (Catedrala Arhiepiscopiei Romano-Catolice din Milano) este cea mai mare catedrala gotica din lume. Amplasata in Milanese Piazza, a fost construita de-a lungul a patru secole si are 96 de gargui, 135 de turle si 3400 de statui. La o scara mai mica este Biserica Santa Maria delle Grazie. Proiectata de Donato Bramante, planul sau s-a inspirat dintr-o biserica datand din secolul 9. Cu o masina inchiriata vei putea ajunge la Arco della Pace si la Grand Galleria Vittorio Emanuele II.


Shopping si moda


Nu poti spune ca ai vizitat Milano daca nu ai facut cumparaturi. Fie ca preferi articolele semnate de designeri celebri sau cauti magazinele cu reduceri, le gasesti pe toate pe marile bulevarde ale orasului. Centrul acestuia, cunoscut ca Patrulaterul Modei, este caminul unora dintre cele mai distinse branduri de fashion ca Prada, Dolce & Gabbana sau Gucci. Poti de asemenea sa te ratacesti pe cea mai mare strada de shopping a Europei, Buenos Aires Avenue. Indiferent de ce vei alege, e bine sa ai o masina pentru a-ti cara toate cumparaturile la hotel.


Relaxare si arta culinara


Sunt numeroase parcuri si gradini in Milano unde te poti relaxa, printre care Parcul Sempione si Giardini Pubblici, unul dintre cele mai vechi parcuri din oras. Piatetele sunt de asemenea ideale pentru a lua o gustare sau o savura o bautura. Piata medievala Mercanto este celebra pentru targurile organizate de Craciun unde se vand produse traditionale. La Piazzaa del Duomo poti gasi o varietate extinsa de localuri care servesc felurite preparate culinare.


Amatorii gastronomiei ar trebui sa viziteze Parma, locul unde isi au originea sunca de Parma si parmezanul. De prisos sa mentionam ca merita sa treci pragul restaurantelor locale. Tot aici vei putea explora Baptisteriul construit in secolul 12 sau uluitoarele fresce gazduite de Catedrala construita in stil romanesc. Daca esti dispus sa faci si o excursie, atunci Bologna merita efortul. Cunoscuta si pentru bucataria sa delicioasa, este o desfatare sa te plimbi prin orasul intesat cu minunate porticuri si piete pitoresti.


Lacuri si orase


Daca te poti desprinde de stralucirea orbitoare a luxoaselor magazine cu haine, poti sa vizitezi impresionantele lacuri si orasele pitoresti din vecinatate. Cu o masina inchiriata vei putea ajunge la Lacul Como in cel mult jumatate de ora. In afara de lac, poti conduce pana la Como si sa vizitezi impresionantul sau centru istoric si piatete forfotitoare, apoi sa sa-ti continui drumul spre Lecco, situat pe tarmul sud-estic al lacului.
O alta idee de excursie cu masina o reprezinta Pavia, la 32 de kilometri sud de Bologna. Cu toata reputatia de oras cu 100 de turnuri, practic vei gasi numai cateva care au supravietuit timpului. Cu toate acestea, structurile romanesti si medievale ale orasului te vor recompensa. La doar o ora cu masina se afla Cremona. Faimoasa pentru viorile Stradivari, in centrul sau istoric se afla un turn cu ceas construit in secolul 13 si o catedrala in stil romanesc.


Inchirieri auto in Milano


Birourile noastre se afla in Aeroportul Linate si Aeroportul Malpensa.


Pentru a inchiria o masina, completeaza formularul online din stanga acestei pagini. Foloseste optiunea Grupa auto pentru a adauga orice echipamente speciale de care ai nevoie.Aeroportul Linate Milano
Terminalul Sosiri
20090 Milano
Telefon: 0039 028 485 3403


Aeroportul Malpensa Milano
Terminalul 1
21019 Milano
Telefon: 0039 027 486 7347