Agentia de preluare
Agentia de returnare

Inchirieri auto in Aeroportul Amsterdam


Inchiriaza o masina de la Budget pentru a nu rata nimic important in periplul tau prin Amsterdam


Poti inchiria masini la preturi comode pentru buzunar direct de la aeroport sau in avans prin submeniul din stanga acestei pagini.
Amsterdam este cel mai mare oras al Olandei si totodata capitala sa. Este mare nu numai din punct de vedere demografic, ci si ca numar de atractii turistice. Importanta sa istorica rezida in mare parte pe rolul din care acest important port il joaca in comertul de marfuri din Europa. Acesta este probabil motivul pentru care canalele sale, construite inca din secolul 17, au fost inscrise in lista Patrimoniului Mondial UNESCO.


Fie ca vizitezi Amsterdamul ca simplu turist sau in interes de afaceri, este cel mai bine sa inchiriezi o masina pentru a circula prin oras. Transportul in comun reprezinta o modalitate comoda daca faci incursiuni repetate in interiorul orasului, dar cand sederea este mai indelungata, este mult mai comod sa colinzi orasul cu masina, pentru a avea flexibilitatea de a experimenta tot ceea ce are mai bun de oferit.


Cu siguranta Amsterdam este cea mai populara destinatie a Olandei, cu cca 4.63 milioane de vizitatori si aproape 16 milioane de excursionisti pe an. Cu asemenea cifre, face sens sa fii mobil si sa ajungi in diverse locuri inaintea multimii care se deplaseaza cu autobuzul sau metroul.
Vizitatorii care doresc sa aiba posibilitatea de a-si umple fiecare minut si sa nu rateze nimic pot sa o obtina prin inchirierea unei masini la preturi accesibile. De exemplu, o vizita la fabrica de portelan Delftware iti da sansa sa vezi ceramica de Delft si cum a luat nastere din portelanurile Ming in anii 1600. Ulcioare albastre cu alb, faianta pentru bucatarie sau alte piese reprezentative pentru arta portelanurilor isi au leaganul in aceasta fabrica. Dupa o vizita aici, vei mai avea timp sa ajungi la o reprezentatie a faimosului Cirque du Soleil daca ai la dispozitie o masina de inchiriat.Gradina Zoologica Artis este un minunat loc pentru iubitorii de animale. Cea mai veche gradina zoologica din Olanda, construita in 1838, este considerata a treia cea mai veche din Europa. Cu peste 900 de specii de animale, ofera oricarui vizitator sansa de a admira de aproape raritati ale lumii animale, ca puii de leu sau de girafa. Familiile se pot bucura de o excursie confortabila cu o masina Budget la Gradina Zoologica Artis si de a se intoarce in siguranta la hotel la lasarea serii.


Cand familia ta si cu tine sunteti iubitori ai naturii, inchirierea unei masini este calea ideala de a vizita tot ce merita vazut, de la Zoo la Fiorduri. In functie de punctul tau de plecare, la aproximativ o ora de Amsterdam sunt cele mai spectaculoase fiorduri. Aceste magnifice minunatii georgrafice aduc un plus de neratat vacantei tale si te vei intoarce din aceasta cu un bogat bagaj fotografic pentru care vei fi invidiat de cunostinte. Prin biroul nostru din Aeroportul Amsterdam, esti sigur ca nu vei rata nimic, fie ca vei decide sa faci o excursie in zona rurala din imprejurimile orasului sau ca te vei distra in cluburile animate din oras.


Nu uita sa aduci celor dragi suveniruri din periplul tau olandez. Probabil vei dori mai mult decat o simpla vizita la fabrica de portelanuri si nu te vei abtine sa nu aduci acasa cadouri frumos impachetate. O masina iti va fi de folos la depozitarea cumparaturilor, pentru a putea colinda lejer magazinele. Sa inchiriezi o masina inseamna sa faci sesiuni de shopping fara a te obosi peste masura.Inchirierea unei masini de la biroul Budget din Aeroportul SchipholFormularul din stanga acestei pagini sau o simpla cautare in lista de agentii Budget te va ajuta sa gasesti sucursala noastra din Aeroportul Schipol.
La Budget vei gasi masina de care ai nevoie, fie ca vrei o masina pentru intreaga familie sau esti in cautarea unor oferte prietenoase cu buzunarul tau.Inchirieri auto Budget in Amsterdam


Terminalul Sosiri
Aeroportul Schipol
Amsterdam
Olanda
1118 AX
Telefon: +31882847620