Consultanţă privind închirierea

Când vreţi să aflaţi preţul pentru închirierea unei maşini trebuie să înţelegeţi ce anume este inclus în preţul cotat.

Nevoile clienţilor diferă, şi ar trebui să vă asiguraţi că plătiţi pentru ceea ce doriţi.

Asigurarea este de obicei un domeniu confuz.

Produsele inclusive Budget vor indica ce anume este inclus în cotare şi vor ilustra adesea următoarele :
Asigurarea de Accident (CDW)
Protecţia împotriva furtului (TP)
Asigurarea de Răspundere Suplimentară (SLI) doar pentru SUA
Taxele locale (TAX)
Prima pentru Suplimentul de Locaţie

Unii clienţi pot fi asiguraţi prin alte poliţe de asigurare şi normal că nu vor să plătească pentru ceva de care nu au nevoie. Dacă solicitaţi o cotaţie pentru închiriere non-inclusivă de maşini, vă rugăm să contactaţi Centrul de Rezervări la numărul de telefon +40 21 210.28.67.

Asigurarea de Accident (CDW) / Asigurarea de Pierdere (LDW)
Vă protejează de răspunderea financiară în caz de avarii ale maşinii închiriate, cu excepţia cazului de pagube din cauza furtului sau tentativei de furt.

În plus, există o responsabilitate care se blocheaza pe cardul clientului în momentul preluării maşinii. Această valoare variază de la ţară la ţară. În cazul în care nu se înregistrează nici o pagubă la maşină, aceasta responsabilitate este înapoiata clientului.


Protecţia împotriva furturilor (TP)
Furnizează asigurare cu privire la furt sau la tentativa de furt a maşinii închiriate până la valoarea sa intergrală. Sunteţi responsabili pentru plata suplimentului fiecărei cereri de indemnizare.

În plus, există o responsabilitate care se blocheaza pe cardul clientului în momentul preluării maşinii. Această valoare variază de la ţară la ţară. În cazul în care nu se înregistrează furtul sau tentativa de furt aceasta responsabilitate este înapoiata clientului.


Prima pentru Suplimentul de Locaţie
Suplimentul pentru aeroport este de asemenea inclus, dacă doriţi să vă preluati maşina închiriată din unul din cele peste 800 de aeroporturi din întreaga lume. Acesta este un cost obligatoriu pentru aceste locaţii.

Asigurarea de Răspundere Suplimentară (SLI) doar pentru SUA
Incusiv / complet în SUA, unde RĂSPUNDEREA CIVILĂ este deosebit de ridicată , SLI vă oferă asigurare suplimentară pentru un terţ, care nu este inclusa în asigurarea standard.