Preluarea autoturismului

Va rugam sa va asigurati ca aveti toate documentele necesare inainte de preluarea masinii:
*Permisul de conducere
*Cardul de credit - Chiar daca pentru inchirierea dvs. s-a emis un voucher, este obligatorie blocarea unei sume pe cardul de credit (pentru plata eventualelor amenzi, carburant lipsa etc.). Plata cash / Cecurile / Cardurile de debit de obicei nu sunt acceptate.
*Voucherul (daca este cazul)
*Detaliile rezervarii
*Pasaport / Carte de Identitate.

Standardele autoturismului

Autoturismul trebuie sa fie disponibil la data si ora rezervata. Toate autoturismele sunt verificate din punct de vedere estetic şi mecanic. Daca totusi aceste standarde nu sunt indeplinite, va rugam sa informati personalul Budget din locatia respectiva pentru a remedia situatia inainte de preluarea autovehiculului.

Inspectia la preluarea autoturismului

In momentul inchirierii, sa va completa un Certificat de stare tehnica pe care se vor mentiona orice zgarieturi / avarii minore. Va rugam sa verificati autovehiculul inainte de preluare impreuna cu personalul tehnic. Prin semnarea Certificatului de stare tehnica sunteti responsabil pentru orice dauna nementionata la momentul inchirierii.

Combustibil

Carburantul nu este inclus in tariful inchirierii. Autovehiculul se inchiriaza cu rezervorul plin. Daca in momentul returnarii rezervorul nu este plin, se va incasa o taxa de reumplere si valoarea carburantului lipsa.