Fastbreak

Sositi, semnati, demarati!

Nu exista alt mod mai rapid de a inchiria o masina ! Pur şi simplu furnizati numarul RapidRez(BCN) atunci cand faceti rezervarea. Ulterior, cand ajungeti la agentia de inchiriere Fastbreak* veti beneficia de servicii prioritare. Deoarece pastram în siguranta informatiile dumneavoastra in sistemul nostru de rezervari, nu va mai trebui sa completati documentatia care necesita timp, ceea ce inseamna ca puteti prelua imediat masina dumneavoastra.

Inregistrarea in Fastbreak este gratuita. Doar revizuiti Acordul Global de Inchiriere şi completati formularul international de inscriere. Dupa completarea cu succes a acestui formular, veti primi numarul dvs. RapidRez (BCN) care va permite sa incepeti sa utilizati serviciul Fastbreak.

Este chiar rapid ! De ce sa asteptati ? Este gratuit ! Inscrieti-va azi in Fastbreak si Sositi, semnati, demarati!


Rezidentii americani sunt rugaţi sa acceseze www.budget.com si sa completeze formularul online de inregistrare Fastbreak pentru aceasta regiune. Clientii din alte regiuni ar trebui sa foloseasca de asemenea Budget.com. Acest formular de inregistrare in programul Fastbreak este DOAR pentru rezidentii din Europa , Estul Mijlociu şi Africa.

* locatiile de inchiriere Fastbreak includ toate Aeroporturile Internationale din intreaga lume unde este prezenta compania Budget plus alte locatii centrale selectate.
Sositi, semnati, demarati!
Sositi, semnati, demarati!